Home » Kinderbadjas

Kinderbadjas

De kinderbadjas is het ideale kledingstuk voor kinderen. Het is knuffelzacht en biedt een comfortabel, warm gevoel. Kinderbadjassen komen in de vroege ochtend goed van pas. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt heb je misschien nog niet zo heel veel energie. Je kinderen staan echter al vroeg te stuiteren naast je bed. In zulke gevallen is het dan erg gemakkelijk om je kinderen snel van een badjas te voorzien. Zo kunnen ze nog even lekker spelen tot het tijd is om ze klaar te maken voor school. Maar ook ’s avonds na een warme douche of na zwemles komt de kinderbadjas goed van pas. Het voordeel van de warme kinderbadjassen is dat kinderen ze graag dragen. Wanneer ze eenmaal kennis hebben gemaakt met het comfort van dit kledingstuk, staan ze voortaan te popelen om hun eigen badjas aan te mogen.

Leuke kinderbadjassen in elk design

Kinderbadjassen zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en designs. Badjassen voor kinderen vragen doorgaans toch om een felle kleur of een leuke print. Daar spelen badjaswebshops handig op in. Zo bestaan er al kinderbadjassen met voetballen, hondenpootjes, kusjes en stipjes erop. Dit soort badjassen zijn over het algemeen erg gewild onder kinderen. Maar je kunt in de webwinkels ook prima terecht voor een witte kinderbadjas, of een exemplaar in een andere effen kleur. In onze partnerwebwinkels vind je badjassen voor zowel jongens als voor meisjes. Kinderen maken een continue ontwikkeling door en vroeg of laat beginnen ze hun eigen stijl te vormen. Daarom zijn er kinderbadjassen in vele designs verkrijgbaar: zo weten we zeker dat er echt voor ieder kind iets leuks bij zit!

Kinderbadjassen met naam

Wat kinderen ook helemaal geweldig vinden is een badjas waar hun eigen naam op staat. Op Badjasparadijs.nl kun je een kinderbadjas laten personaliseren door de naam of initialen van je kind erop te laten borduren. Je kiest zelf de kleur van de badjas. Vervolgens kies je een tekstkleur en een lettertype en de webwinkel doet de rest. Ook is het mogelijk een kinderbadjas te laten bedrukken met een logo of afbeelding naar keuze. Hoe leuk is het als je je dochter kunt verrassen met een badjas waar Elza van Frozen op staat afgebeeld? Of ontwerp zelf een stoere Minecraft-badjas voor je zoon. Het is zelfs mogelijk een 3D-afbeelding op een kinderbadjas te laten drukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is een mogelijkheid in de wondere wereld van de kinderbadjassen. Neem snel eens een kijkje op de website en start vandaag nog met het ontwerpen van de perfecte kinderbadjas!

Kinderbadjassen van de allerbeste kwaliteit

De kinderbadjassen van onze partnerwebshop moeten aan hoge eisen voldoen. Natuurlijk moet de stof waarvan je badjas is gemaakt superzacht en lief voor het kinderhuidje zijn. Maar ook de kwaliteit van een kinderbadjas is van belang. Kinderen zijn doorgaans niet de meest voorzichtige wezens. Ze houden van ravotten, ook wanneer ze een badjas dragen. De stoffen waarvan onze kinderbadjassen worden gemaakt zijn duurzaam en stevig. Je trekt de badjas dus niet zomaar stuk: het kledingstuk kan wel tegen een stootje. De kinderbadjas kan dus met een gerust hart meegenomen worden naar de camping, het zwembad of op vakantie. Onze gepersonaliseerde kinderbadjassen zijn uiteraard ook van de allerbeste kwaliteit. Wanneer je een kinderbadjas laat borduren of bedrukken is het extra belangrijk dat hij langdurig mooi blijft. Ook na het wassen of bij veelvuldig dragen.

Kinderbadjassen worden gemaakt van verschillende soorten stof. De materialen die het vaakst in een kinderbadjas verwerkt worden zijn fleece en badstof, oftewel katoen. Een fleecebadjas is voor kinderen vooral fijn in de winter of op wat frissere dagen. Fleece absorbeert geen vocht, maar is wel heerlijk zacht en warm. Neem je de badjas mee naar het zwembad, of wordt hij vooral ’s zomers gedragen? Dan is een kinderbadjas van badstof meer geschikt. Badstof neemt veel vocht op. Deze badjassen zijn dan ook ideaal om direct na het douchen aan te trekken. Zo blijft je kind warm en droog. Tevens past katoen zich aan de lichaamstemperatuur van je kind aan. De stof is goed luchtdoorlatend, waardoor je kind bij warm weer niet teveel opwarmt. Is het wat frisser? Dan helpt een katoenen kinderbadjas je kind juist lekker warm te blijven!

Het mooi houden van een kinderbadjas

De verschillende soorten kinderbadjassen zorgen voor veel comfort bij kids. Het bijkomende voordeel is dat badjassen voor kinderen altijd scherp geprijsd zijn. Zo blijft de kinderbadjas voor iedereen betaalbaar. Wel wil je een kinderbadjas natuurlijk mooi houden. De badjassen zijn van topkwaliteit. Om dat zo te houden moet je uiteraard rekening houden met de wasvoorschriften. Deze staan aangegeven op het zachte kaartje aan de binnenkant van de badjas. Een kinderbadjas van katoen kan bijvoorbeeld warmer gewassen worden dan een exemplaar van fleece of zijde. Stop de kinderbadjas nooit bij een te volle lading in de wasmachine. Bij een kleine lading geeft de badjas niet teveel af in de vorm van pluisjes.

Kinderbadjassen online kopen

Voor meer informatie of inhoudelijke vragen over onze kinderbadjassen kun je ons gedurende werkdagen bellen of mailen. Ons enthousiaste team informeert je graag over onze webwinkels, producten en mogelijkheden. We willen natuurlijk wel dat je straks tevreden bent met de badjas, en dat je zoon of dochter er een lange tijd plezier van zal hebben. In onze partnerwebshops zie je in enkele klikken het volledige assortiment van kinderbadjassen op je scherm. Kies samen met je kind de allerleukste uit en plaats je bestelling. Vervolgens betaal je in een veilige internetomgeving en verzorgt de webshop de rest. Het online kopen van kinderbadjassen was niet eerder zo eenvoudig!

De meeste kinderbadjassen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen korte tijd bij jou thuis afgeleverd. Uiteraard hebben gepersonaliseerde badjassen een iets langere levertijd. Mocht de kinderbadjas om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, kun je hem binnen de wettelijke termijn retourneren. Je kunt de badjas omruilen voor een ander exemplaar of je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.