Home » Bedrukte badjas

Bedrukte badjas

De voordelen van een persoonlijke badjas

Mensen die al beschikken over een badjas zullen beamen dat ze bijna niet meer zonder kunnen. Een badjas lijkt op het eerste gezicht vaak een overbodige luxe maar het biedt veel meer voordelen dan men denkt. Badjassen worden namelijk gedragen op momenten dat je kunt relaxen. Bijvoorbeeld als je naar een sauna of zwembad gaat maar ook als je gewoon een dagje vrij hebt of een avondje thuis bent. De badjassen zijn erg gewild omdat ze fijn en comfortabel zitten en gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De badjassen worden vooral ’s ochtends gebruikt doordat mensen dan eerst even wakker kunnen worden en daarna zich gaan omkleden. Naast de ochtend worden de badjassen ook veelal gebruikt na het douchen of het bad. Speciaal voor deze moment raden wij een andere stof badjas aan.

Verschillende soorten designs voor de kinderbadjas

Vroeger waren vooral de effen badjassen zeer populair maar tegenwoordig valt het toch veel op dat de jassen met een design of motief zeer in trek zijn. Dit komt waarschijnlijk door het grote aantal mogelijkheden dat de laatste jaren erg is uitgebreid. De meest voorkomende designs bij kinderbadjassen zijn toch wel:

  • Hartjes
  • Stippen
  • Voetballen
  • Vissen

Kinderen vinden een effen badjas een saaie look hebben en zullen dus eerder geneigd zijn om hun badjas te versieren met één van de bovenstaande prints. Hierdoor krijgt de badjas een kindvriendelijke en speelse uitstraling waar kinderen dol op zullen zijn.

Bedrukkingsmogelijkheden voor de badjas

De ouderen kiezen er vaak voor om de heren of dames badjas neutraal te laten of het hele pak aan te passen. Zo zijn niet alleen de effen badjassen gewild maar ook badjassen met een tijger, zebra of wolken print. Ook maken badjas bezitters steeds vaker het gebruik van de optie om iets te laten drukken op de rug, borst of mouw van de badjas waardoor de badjas uniek en gepersonaliseerd is. Het grote voordeel hiervan is dat je je bedrukte badjas niet snel meer zult kwijtraken. De bedrukkingen kunnen in verschillende lettertypes en kleuren worden weergegeven.

Het onderhouden van een badjas

Een badjas kan vaak gedragen worden zonder dat het gelijk moet worden gewassen maar na verloop van tijd wordt het toch wel eens tijd om de badjas weer fris en fruitig te laten ruiken door het eens te wassen. Op zulke momenten wil je dan toch graag weten hoe het precies moeten. Het zou namelijk zonde zijn als de badjas kleur zou verliezen of zou gaan krimpen. Wij raden je dan ook aan om voor het wassen eens goed het wasvoorschrift eens goed door te nemen om mogelijke problemen te vermijden. Het zolang mogelijk uitstellen van de wasbeurt klinkt misschien een beetje apart maar om de kleur zo mooi mogelijk te houden raden wij het aan om je zoveel mogelijk aan deze regel te houden. Voor meer vragen of informatie kun je ons natuurlijk telefonisch en via de mail bereiken. Wij zullen je klacht, vraag of probleem dan zo snel en goed mogelijk proberen op te lossen.